Skip to main content
Fără categorie

Ötletes fiatalokat keresünk!

A krónikus betegséggel élő fiatalok mindennapjai kicsit másak. Ha egy vagy közülök, biztosan te is megtapasztaltad. Hogyha van krónikus betegséggel élő barátod, ismerősöd, lehet, hogy észrevetted. Ha segíteni is szeretnél ezen a helyzeten, van egy ötletünk! Pontosabban a legjobban annak örülnénk, ha neked lenne, hiszen te ismered legjobban a környezeted, te tudod, mire van szükséged, hogy jobb legyen. 

Miről is van szó? 

Az ötletverseny célja az, hogy a krónikus betegséggel élő fiatalok és barátaik azonosítsák azokat a problémákat, amik nehezzebbé teszik a mindennapjaikat és valós megoldást találjanak ezekre. Olyan 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk, amelyekben a csapattagok 14 és 35 év közöttiek és legalább egyikük krónikus betegséggel élő fiatal. 

Ha megvan a helyzet, amin javítani szeretnétek és összeállt a csapat is, jelentkezhettek is az ötletversenyre! Ne aggódjatok, hogyha a megoldást még nem találtátok meg, vagy nem teljesen kristálytiszta, milyen lépéseket kell megtennetek. Egy facilitátor fog segíteni nektek 3 héten keresztül, hogy a Design Thinking módszerével körvonalazzátok az ötleteiteket.  

A folyamat végén egy videót kell készítenetek, amiben bemutatjátok, mit találtatok ki. Ez felkerül ide, a honlapra, hogy bárki elolvashassa. Egy szakmai zsűri is értékelni fogja a beérkezett kezdeményezéseket és a legjobb 10 anyagi támogatásban is részesül: 500 eurót biztosítunk, hogy meg is tudjátok valósítani, amit elképzeltetek. 

Tetszik? Hívd a barátaid is és jelentkezzetek itt. 

Határidő:  március 6.