Skip to main content
Fără categorie

Căutăm tineri cu idei!

Viața de zi cu zi a tinerilor cu boli cronice este puțin diferită. Dacă ești unul dintre ei, probabil că ai trecut și tu prin asta. Dacă ai un prieten sau o cunoștință care trăiește cu o boală cronică, este posibil să fi observat acest lucru. Dacă vrei să te implici și să îmbunătățești situația, avem o idee! De fapt, am fi foarte fericiți dacă tu ai avea una, pentru că tu îți cunoști cel mai bine mediul și știi de ce ai nevoie pentru a-l schimba. 

Despre ce este vorba de fapt?  

Concursul de idei se adresează tinerilor cu boli cronice și prietenilor lor pentru a identifica problemele care le îngreunează viața de zi cu zi și pentru a găsi soluții reale. Căutăm echipe de 3 până la 5 persoane cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, dintre care cel puțin un tânăr cu o boală cronică.  

Dacă ai identificat deja o situație pe care vrei să o schimbi și ai o echipă, te poți înscrie la concurs! Nu vă faceți griji dacă nu ați găsit încă o soluție sau dacă nu este foarte clar ce pași trebuie să faceți. Un facilitator vă va ajuta timp de 3 săptămâni să vă conturați ideile folosind metoda Design Thinking 

La finalul procesului, veți realiza un videoclip pentru a prezenta inițiativa voastră. Acesta va fi postat aici, pe site. Un juriu de specialiști va evalua ideile, iar 10 dintre ele vor primi sprijin financiar: 500 de euro pentru a vă ajuta să realizați ceea ce v-ați imaginat.  

  

Îți place? Adună-ți prietenii și aplicați aici.  

Data limită de înscriere: 6 martie.