Skip to main content

Facilitátorok

Cocolea Delia

 

Szeretné, hogy támogatást és segítséget adhasson a krónikus betegséggel élő személyeknek, hogy a társadalomba jobban beilleszkedhessenek és a társadalom elfogadóbb legyen velük szemben. Ugyanakkor reméli, hogy ezzel a kezdeményezőkészségüket is fejlesztheti. Az egyetemen filozófiai műhelyeket vezetett gyerekek számára és egyéb programokat is lebonyolított iskolások számára. 

Dragu Lidia 

 

Szeret fiatalokkal dolgozni, és számos rendezvényt, workshopokat szervezett már, Erasmus-projektekben vett részt. Tapasztalatainak közös pontja, hogy mindig olyan tevékenységekben vett részt, amikben az embereknek való segítségé volt a főszerep és vissza tudott adni valamit abból, amit korábban kapott. Folyamatosan részt vesz a civil szervezetek munkájában, aktív önkéntes, és vezetői pozíciókat tölt be. 

Mihalache Maria-Daniela   

 

Küldetése, hogy azok szolgálatára álljon, akiknek a legnagyobb szükségük van , és meg van győződve arról, hogy ezt saját történetén, tapasztalatain keresztül tudja megtenni. Számos szervezetnél végzett önkéntes munkát, workshopokat tartott, és részt vett Erasmus+ rövid távú mobilitásban, ahol más, tapasztaltabb ifjúsági munkásokkal együttműködve megosztották egymással tapasztalataikat, gyakorlataikat. 

Dincă Arina

 

Dolgozott már civil szervezetekben és civil szervezeteknek, és nemrégiben szerzett diplomát tréneri/képző és európai forrásokhoz való hozzáférés területén. Szeretne továbbra is ügyekért dolgozni. Több táborban volt facilitátor, és számos szervezetnél önkéntes. Érdekli a fenntarthatóság, az emberi és állati jogok, a filozófia és sok más terület. 

Ciucă Ioana

 

Egy interkulturális program facilitátora, és mindig örül, amikor látja, hogy a fiatalok felismerik, hogy gazdagodott a tudásuk. Kulturális csereprogramok facilitátoraként szerzett tapasztalatokat. Részt vett egy olyan projektben, amelynek célja az árvaházakban élő gyermekek oktatása matematikaés angolórákon keresztül. 

Veres Nagy Timea

 

Közel 20 éves projektmenedzseri és tréneri tevékenysége során széleskörű tapasztalatot szerzett a csapatmunka szervezése, a motiváció, a kockázatértékelés és -kezelés, valamint a projektek megvalósítása terén. Oktatói tapasztalattal is rendelkezik, többször dolgozott trénerként és facilitátorként. 

 

Ciurea Bianca-Maria

 

Azért szeretné segíteni a krónikus betegséggel élő fiatalokból és társaikból álló csapatokat, mert ösztönözni szeretné őket, hogy a lehető legkreatívabb módon mutassák meg magukat, beszéljenek tapasztalataikról, érdeklődéseikről, és különösen szükségleteikről. Szervezett és moderált már nem formális oktatási workshopokat a sokszínűségről és a toleranciáról. Jelenleg az Európai Szolidaritási Testület önkénteseit mentorálja. 

Knop Ildikó 

 

Szeretne hozzájárulni a krónikus betegséggel élő fiatalok kritikus gondolkodásának, önbizalmának és függetlenségének fejlesztéséhez. Több projektben dolgozott facilitátorként, és kiterjedt intézményi facilitátori munkaköre volt a társadalmi befogadás és a szegénység által veszélyeztetett hátrányos helyzetű csoportok és a romák közösségi facilitációja terén.