Skip to main content

Facilitatori

Delia Cocolea

 

Își dorește aducă un plus de ajutor și suport personelor care se confruntă cu bolile cronice pentru o mai bună integrare și acceptare în societate, cât și o dezvoltare a inițiativei acestora. În cadrul univeristății a facilitat ateliere de filosofie pentru copii și alte programe și în școli. 

Lidia Dragu

 

Îi place lucreze cu tinerii și a ținut multe evenimente, a organizat workshopuri, a participat în proiecte Erasmus. Punctul comun al experiențelor ei este întotdeauna era vorba de a ajuta oamenii și a dărui ceva. Permanent este implicată în munca cu ONG-uri, este voluntară activă și a fost în poziții de conducere. 

Maria-Daniela Mihalache

 

Misiunea ei este fie în serviciul celor care au mai mare nevoie de ea și este convinsă poate face acest lucru prin prisma propriei povești, experiențe. A voluntariat în multe organizații, a organizat mai multe ateliere și a participat la mobilități de scurtă durată Erasmus+ unde, alături de alți lucrători de tineret mai experimentați, au făcut schimb de bune practici 

Arina Dincă 

 

A lucra în și pentru ONG-uri, a obținut recent diploma de formator și de accesare fonduri europene. Dorește să lucreze în continuare pentru cauze bune. A fost facilitator în mai multe tabere și voluntară în multe organizații. Este interesată de sustenabilitate, drepturile omului dar și ale animalelor, filosofia și multe alte domenii. 

 

Ioana Ciucă

 

Este facilitatoare în cadrul unui program intercultural și de fiecare dată este bucuroasă când vede tineri care recunosc și-au îmbogățit orizontul de cunoaștere. Are experinență ca facilitator pe partea de schimburi culturale. A fost implicată într-un proiect ala cărui scop era educarea copiilor din orfelinate prin lecții de matematică și engleză. 

Timea Veres Nagy

 

În decursul celor aproape 20 de ani de când lucrează ca manager proiect și trainer, a acumulat o experiență vastă în ceea ce înseamnă organizarea muncii unei echipe, motivare, evaluarea și gestionarea riscurilor, implementare proiecte. Are experiență și ca profesor, a lucrat de mai multe ori ca și trainer sau facilitator. 

Bianca-Maria Ciurea 

 

Își dorește faciliteze grupuri de tineri cu boli cronice pentru ar vrea îi încurajeze își facă experiențele, interesele, și mai ales nevoile auzite prin metode cât mai creative. A organizat și a facilitat ateliere de educație non-formală pe tematica diversitate și toleranță. În prezent este mentor pentru voluntarii European Solidarity Corps. 

Ildikó Knop

 

Mi-ar plăcea contribui la dezvoltarea gândirii critice, a încrederii în propriile forțe și a independenței tinerilor care trăiesc cu boli cronice. A lucrat în mai multe proiecte ca facilitator și a avut o activitate amplă de facilitarea instituțională pe teme de incluziune socială și facilitare comunitară a unor grupuri defavorizate în risc de sărăcie și de etnie roma.